Засідання клубу "ЗУСТРІЧ".

Година духовності "Великодні традиції українського народу"

8 квітня 2015 року, напередодні найголовнішого християнського свята Воскресіння Христового для інвалідів Українського товариства глухих, членів клубу «Зустріч» центральної міської бібліотеки ім. С.І.Пономарьова була проведена година духовності «Великодні традиції українського народу».


Бібліотекарі центральної міської бібліотеки ім. С.І.Пономарьова Тамара Куценко та Ніна Тимошенко розповіли присутнім про обряди та традиції святкування Світлого Воскресіння Христового.

Зокрема,бібліотекарі звернули увагу на традиції останніх днів передсвяткового тижня, а саме, чистого четверга, страсної п’ятниці, великої суботи,а також готуванню та вмісту великоднього кошика.

Для членів клубу «Зустріч» була розгорнута пасхальна бібліокомпозиція «Великдень – свято Воскресіння», на якій представлені матеріали народознавчого характеру, декоративні крашанки та писанки, а також різноманітні рецепти приготування великодніх страв та пасок.

Голова Конотопської територіальної організації глухих Вікторія Безпрозванна мовою жестів змогла донести всю інформацію до присутніх і передати атмосферу величності Христового Воскресіння.

/Files/images/IMG_4770.jpg

/Files/images/IMG_4776.jpg

/Files/images/Изображение 253.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 60

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Демонстраційний сайт бібліотеки

вулиця, номер будинку,
поштовий індекс, область, місто,
країна

Дата останньої зміни 17 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!