Виставка-панорама «Безсмертна велич Перемоги»

Виставка-панорама «Безсмертна велич Перемоги»

У травні, коли вишня, мов наречена, вбирається у біле і яблуня красується у пишному вінку, приходить на землю світле свято - День Перемоги. Наше славне місто Конотоп широко відзначило 70 річницю доленосних подій, коли відгриміли останні постріли Другої світової війни.

Центральна міська бібліотека ім. С.І. Пономарьова прийняла активну участь у загальноміських заходах присвячених цим урочистостям. 8 травня у міському будинку культури «Зоряний» широкому загалу була представлена виставка-панорама «Безсмертна велич Перемоги», яка містила фото - матеріали з хроніки «Визволення Конотопа 1943 року», «Святкування 35 річниці визволення Конотопа (1978р.)», література письменників та поетів Сумщини про Велику Вітчизняну війну.

Продовжила свою роботу виставка – панорама і 9 травня біля міського центру культури і дозвілля Кінотеатр «Мир», де ветерани і всі бажаючі мали можливість ознайомитися з її матеріалами.

Працівники ЦМБ вітали ветеранів війни біля Конотопської міської Ради та вручали їм символи Перемоги України – червоні маки.

/Files/images/IMG_4863.JPG

/Files/images/IMG_4865.JPG

/Files/images/IMG_4885.JPG

/Files/images/IMG_4918.JPG

/Files/images/IMG_4916.JPG


/Files/images/IMG_4919.jpg

/Files/images/IMG_4962.jpg

/Files/images/IMG_4966.jpg

/Files/images/IMG_4976.jpg


Кiлькiсть переглядiв: 126

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Демонстраційний сайт бібліотеки

вулиця, номер будинку,
поштовий індекс, область, місто,
країна

Дата останньої зміни 17 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!