Повернутися до звичайного режиму

«Славний син Конотопщини».

«Славний син Конотопщини».

Горить свіча і пам’яті сльоза
Додолу з неї краплями стікає.
Земля ридає, плачуть небеса.
Героїв Україна пам’ятає.
28 січня 2016 року у Центральній міській бібліотеці ім. С. І. Пономарьова відбувся вечір пам'яті «Славетний син Конотопа» для студентів медичного училища,присвячений роковинам загибелі під час виконання антитерористичної операції на сході країни нашого земляка-конотопця Анатолія Шульги.
Кожна країна має своїх героїв, які відстоювали її волю та незалежність. Почесне місце серед цих героїв належить і Анатолію Васильовичу Шульзі ( Позивний «Бізон»), який заради нас віддав своє життя. Таким він був, таким він є, таким він залишиться навіки.
Для рідних та громади міста загибель героя стала великим потрясінням і непоправною втратою. У пам’яті близьких і знайомих він назавжди залишиться світлою, щирою, вимогливою до себе і небайдужою до інших людиною.
Вшанувати пам'ять героя, який загинув за незалежність і територіальну цілісність нашої держави прийшли головний спеціаліст відділу культури і туризму Павло Степанідін, працівники краєзнавчого музею ,рідні, друзі та побратими загиблого.
Ведучі заходу - Тетяна Головашова та Ніна Супрунова розповіли, як мужньо та героїчно воював за Батьківщину Анатолі й Шульга.
Побратими героя неодноразово у своїх виступах наголошували про його відданість ідеям і вірі у добро та перемогу. Усі, хто знав Анатолія, любили і поважали його за чуйне ставлення до людей, велику душевну щедрість, мудрість і оптимізм та запам’ятали – привітним, добрим, який понад усе любив свою Батьківщину, за яку віддав життя.
Студенти КМУ Антон Савченко, Максим Лук’яненко, Анастасія Король, Валерія Балюра читали зворушливі патріотичні вірші. У виконання ансамблю «Мальви» прозвучали пісні «Воины света», «Все буде добре».

/Files/images/IMG_6607.jpg

/Files/images/IMG_6690.jpg

/Files/images/IMG_6678.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 421

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Демонстраційний сайт бібліотеки

вулиця, номер будинку,
поштовий індекс, область, місто,
країна

Дата останньої зміни 01 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!