КРОК ЗА КРОКОМ ДО ЯКІСНИХ ПРОЄКТІВ

28 липня 2021 року директор Конотопської міської ЦБС Тетяна Стеценко та методист Світлана Брежнєва взяли участь в онлайн тренінгу «Особливості заповнення форм проекту». Тренінг проводив експерт у галузі залучення громадськості до прийняття рішень, розвитку та впровадження громадського бюджету Сергій Омелічкін.

Під час тренінгу учасники ознайомилися з формою проєкту та процедурою його подання. Ефективній роботі сприяли практичні вправи, які допомагали учасникам визначити та формулювати мету, завдання, систему заходів, очікувані результати та потенційні ризики для реалізації проєкту. Після майстер класів кожен мав чітке уявлення та певні напрацювання, які будуть корисні при заповненні заявки для подання на конкурс проєктів Громадського бюджету.

Нагадуємо! З 1 липня по 10 серпня усі конотопці, старше 18 років, можуть подавати свої проєкти розвитку міста в пункті супроводу Громадського бюджету, один з яких розташовано в Конотопській міській бібліотеці ім. С.І. Пономарьова, за адресою: м. Конотоп, проспект Червоної Калини, 18, пункт здійснює прийом у робочі дні – з 10.00 до 12.00, з 13.00 до 15.00.

Кол-во просмотров: 104

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.

Фотогалерея

Демонстрационный сайт библиотеки

улица, номер дома,
почтовый индекс, область, город,
страна

Дата последнего изменения 17 Апреля 2024

Этот сайт бесплатный!